Erectiestoornis? Scoor het potentieverhogende em5

Veel mannen denken dat ze de enige zijn, maar in Nederland hebben maar liefst 800.000 mannen ouder dan 18 jaar wel eens last van een erectiestoornis. Sinds kort zijn deze mannen niet meer uitsluitend aangewezen op recepten van de huisarts of risicovolle bestellingen op buitenlandse websites. em5 erectomedium is namelijk het eerste potentieverhogende middel dat geschikt is voor verkoop bij drogist, apotheek en gezondheidswinkel.

Erectiestoornissen zijn ongetwijfeld het laatste taboe in Nederland. Onderling hebben mannen het liever niet over zo’n gevoelig onderwerp. En… bij een erectiestoornis worden ook intieme situaties met de partner zoveel mogelijk uit de weg gegaan. Dit heeft uiteraard geen positief effect op het seksleven én de relatie omdat een erectiestoornis niet alleen het probleem van de man, maar natuurlijk indirect ook voor de partner is.

Voor 800.000 mannen (we hebben het over 14% van de mannen ouder dan 18 jaar!) én hun partners is het dan ook goed nieuws dat er sinds kort een potentieverhogend middel zonder recept en volkomen veilig én legaal te koop is. em5 erectomedium is een natuurlijk voedingssuplement dat niet alleen voor een stevige erectie zorgt, maar deze ook langer laat aanhouden.

Erectieproblemen zijn meestal het gevolg van een verminderde toevoer van bloed naar de penis. Daardoor lukt het de man niet – ondanks de aanwezigheid van seksuele opwinding – om de penis stijf te krijgen én te houden. Deze frustrerende situatie kan door tal van lichamelijke en psychische factoren ontstaan. Uit een Amerikaanse studie blijkt bijvoorbeeld dat roken een slechte invloed op de bedprestaties van mannen kan hebben. Voor iedere dag dat een man 20 sigaretten rookt, neemt de kans op een erectiestoornis met 2 tot 3% toe.

Maar… ook depressies, onzekerheid, schuldgevoelens én het te graag willen presteren in bed kunnen het stijf worden van de penis verhinderen. Het Epimedium brevicornum em5 extract wordt uitsluitend actief wanneer er sprake is van seksuele prikkeling. Het ontspant de bloedvaten op de juiste plek (in de penis), waardoor er bloed in de penis kan blijven stromen. Daardoor wordt de druk verhoogd wat zorgt voor een stevige erectie die ook nog eens langer aanhoudt.

Prijs en verkrijgbaarheid
em5 erectomedium is verkrijgbaar in een onopvallende en discrete verpakking met 6 blauwe capsules in doordrukstrip. Het is te koop bij drogist, apotheek en gezondheidswinkel voor een prijs van € 19,95. Het doseringsadvies is één uur voor de seksuele activiteit twee capsules met water innemen. Voor meer informatie over em5: www.erectomedium.nl.

Lees ook:Seksuele prikkels ideaal voor shoppende mannen
Lees ook:Vrouwen shoppen voor mannen
Lees ook:Mannen klussen liever alleen; inleveren gereedschap Wecycle
Lees ook:Mannen beleven plezier aan het doen van boodschappen
Lees ook:Passie in de badkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>