Shoppenblog test anti-klit spray Kruidvat

Lang haar is leuk, maar die eeuwige klitten altijd.. Kruidvat komt binnenkort met een anti-klit spray om het hiervoor geschetste probleem voorgoed uit de wereld te helpen. Blogger Irene Groenink heeft de spray al getest. Lees gauw verder als je benieuwd bent naar haar mening!

Is de verpakking aantrekkelijk?
Ja hoor. De combinatie paars-oranje vind ik leuk. Oh, en de verpakking is ook heel duidelijk en overzichtelijk. Daar hou ik van!

Ruikt het product lekker?
Absoluut! Een heerlijk frisse lucht die ook echt de hele dag blijft hangen. De geur doet mij een beetje denken aan perzik, maar daar vind ik verder niks over terug in de lijst met ingrediënten, haha.

Is het product fijn in gebruik?
Het is gewoon een kwestie van sprayen, net als bij haarlak. Dus ja, het product is zeker fijn in gebruik, ja.

Wat voor een werking belooft de verpakking?
Ik citeer: “Kruidvat Hair Repair Anti-Klit Spray Oil is een intensief voedende spray die het haar direct gemakkelijk doorkambaar maakt en helpt beschermen tegen haarbreuk. De toegevoegde pro-vitamine B5 heeft een verzorgende en herstellende werking, zodat het haar er weer gezond en glanzend uitziet.”

In hoeverre klopt dit?
Ik had het van tevoren nooit verwacht, maar het werkt dus écht! Ik had tot verkort altijd twintig minuten nodig om mijn haar door te borstelen en wat krijg je dan? Inderdaad, enorm beschadigd haar. Nu, met de spray, is mijn haar binnen een minuut knoop-vrij en ziet het er weer gezond en stralend uit. Voor vrouwen met lang, klittend haar is dit product dus absoluut een must have.

Tekst: Irene Groenink

 

Lees ook:Shoppenblog test voedende haarolie Kruidvat
Lees ook:Shoppenblog test Kruidvat Cleansing 2 in 1
Lees ook:Shoppenblog test 1-minuut haarmasker van Kruidvat
Lees ook:Shoppenblog test New York Color lipgloss Gold with me
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe Kruidvat shampoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>