Dit weekend 1+1 gratis op alle make-up bij Kruidvat

Je helemaal te buiten gaan aan make-up kan een heel duur grapje zijn, wanneer je je niet beperkt tot de budgetmerken. En daarom kan ik het natuurlijk niet laten om je deze tip te delen: Aankomend weekend wordt make-up shoppen bij Kruidvat wel heel leuk. Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli heeft de Kruidvat een actie waarbij alle make-up 1+1 gratis is! Dus of je nou gaat voor Max Factor, Essence, GOSH, Rimmel of een ander make-up merk, voor de prijs van één krijg je er twee! De actie is zowel in de winkels geldig als online op Kruidvat.nl.

Lees ook:Weekendtip: 1+1 gratis op make-up bij Kruidvat
Lees ook:Make-up shoppen met 50% korting!
Lees ook:Oude mascara inleveren voor een gratis nieuwe!
Lees ook:Koop er één en krijg er twee!
Lees ook:Shoppen bij New Yorker voor gratis make-up en korting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>