Ariana Grande krijgt na eigen parfum ook eigen lipstick

Ze had al een eigen parfumlijn, maar Ariana Grande krijgt nu ook nog eens een eigen lipstick. Daarmee volgt ze een lange lijst van bekende artiesten (denk aan Pamela Andersom, Lady Gaga, Cyndi Lauper, Rihanna en Nicki Minaj) op. De lipstick van Ariana Grande is een Viva Glam lipstick van Mac Cosmetics.

Het Canadese cosmeticamerk strikte de populaire zangeres om voor haar een matte pruimkleurige lipstick en een roze lipgloss te ontwikkelen. Deze lipstick en lipgloss zullen vanaf 5 februari te koop zijn. De opbrengst gaat niet naar de Ariana Grande zelf, maar wordt gebruikt voor de bestrijding van HIV/Aids.

Bron foto: Mac

Lees ook:Vandaag nieuwe producten Rihanna en MAC verkrijgbaar
Lees ook:Om te zoenen
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe lipstick van Oriflame
Lees ook:Lippenstift die lippen jong houdt; Etos Serum Lipstick
Lees ook:Shoppenblog test Sante lipgloss No.04 red pink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>