Nu ook in Frankrijk winkelen bij Kruidvat

In het Noord-Franse Lille heeft de drogisterijketen Kruidvat vandaag zijn eerste winkel geopend. Kruidvat heeft in Nederland en België al meer dan 1100 winkels, waar meer dan 15.000 mensen werken. Kruidvat wil nu ook Frankrijk veroveren, maar dat zal niet makkelijk gaan. Allereerst is er gekozen de oer-Hollandse naam Kruidvat te behouden, daarnaast zijn Fransen helemaal niet gewend om naar een drogisterij te gaan; zij gaan eerder naar een apotheek of kopen hun drogisterijartikelen in een supermarkt. Kruidvat gaat in Frankrijk onder andere inzetten op de bekende Franse merken, die zij voor ‘Hollandse prijzen’ aan de man wil brengen.

Lees ook:Kruidvat pikt Goedkoper dan Kruidvat-aanbiedingen niet
Lees ook:Kruidvat breidt webshop uit met duizenden artikelen
Lees ook:Minuut gratis winkelen bij Kruidvat
Lees ook:DUO lanceert Hollandse eyecatchers
Lees ook:Minions-artikelen in de aanbieding bij Kruidvat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>