Nieuw van Aveda: zonbescherming voor het hele jaar

Bescherming tegen de zon, je denkt waarschijnlijk dat je dat op dagen als vandaag niet nodig hebt. Niets is echter minder waar. De grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering is dat we alle dagen worden blootgesteld aan de zon en UV-straling. Aveda komt nu met de Daily Light Guard™ Defense Fluid SPF 30. Hiermee wordt een natuurlijke zonbescherming geboden tegen UVA en UVB straling, op 100% basis van mineralen. Dit product biedt dus bescherming tegen luchtvervuiling én de zon.

De emulsie is zacht en transparant en versmelt direct met de huid. Aveda raadt aan om het product iedere ochtend als laatste stap van je skincare routine te gebruiken, zowel in de winter als de zomer.

‘We worden de hele dag blootgesteld aan de zon en UV-straling, de grootste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering’, legt Aveda Manager Professional Spa Education Helga Hefner uit. ‘De meeste mensen hebben echter het idee dat ze alleen een zonbescherming moeten aanbrengen op zonnige dagen; maar de meeste schade van UV-straling én luchtvervuilingdeeltjes gebeurt tijdens je dagelijkse routine.’

De Aveda Daily Light Guard™ Defense Fluid SPF 30 heeft een adviesprijs van €45,-.

 

Lees ook:Mooi de winter door
Lees ook:Shoppenblog test zonnespray van RoC
Lees ook:Zonbescherming helpt pigmentvlekken te voorkomen
Lees ook:Aveda introduceert kalmerende Shampure Composition
Lees ook:Elk jaar wordt mooier met BABOR adventskalender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>