Oogserum La Mysore beste ecologische verzorgingsproduct

In Portugal werden afgelopen week de winnaars bekend gemaakt van de prestigieuze Style it Up Beauty Awards. Maar liefst 900 merken en evenzoveel producten deden mee aan deze verkiezing. Het Khaki oogserum van La Mysore kwam als winnaar uit de bus.

Van de 900 deelnemende merken mocht elk merk één product selecteren voor deelname aan de verkiezing. La Mysore stuurde het Khaki oogserum in, en werd als enige Nederlandse merk genomineerd en belandde in de top 5 van beste producten. Het Khaki oogserum van La Mysore Cosmetics werd vervolgens gekozen tot beste ecologische verzorgingsproduct van 2015.

Khaki Oogserum
Het award-winnende Khaki oogserum is een uitgebalanceerd biologisch serum voor de ooglijnen. Een combinatie van biologische extracten van khaki, dadel, roos, zwarte bes en botanische aminozuren. Deze zorgen voor een verstevigend en liftend effect en gaan de vorming van rimpels tegen. De toegevoegde pure oliën van onder andere jojoba zorgen voor een goede hydratatie zodat droogheid, wallen en donkere kringen onder de ogen verminderen en voorkomen worden. Een biologisch oogserum dat je een stralende uitstraling geeft.

Kijk voor meer informatie op de website van La Mysore Cosmetics - www.lamysorecosmetics.com.

Lees ook:Beste Designer Outlet in Roermond
Lees ook:Jumbo Euroborg is Supermarkt van het Jaar 2010
Lees ook:Primera start met online verkoop
Lees ook:Groene glamour cosmetica
Lees ook:MAC Cosmetics exclusief online bij de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>