Heavenly Pure presenteert eco-vriendelijke nagellak in prachtige voorjaarskleuren

Heavenly Pure is er weer in geslaagd een luxe, ecologisch beautymerk naar Nederland en België te halen: PRITI NYC. Dit merk is een pionier op het gebied van eco-vriendelijke nagellak. Deze nagellak is ook geschikt voor veganisten, zwangere vrouwen en kinderen. Hurray! PRITI NYC presenteert een prachtige voorjaarscollectie genaamd ‘Spring in Martha’s Vineyard’ met meer dan dertien kleuren nagellak.

De kleuren van de nagellakken van PRITI NYC variëren van metallic tot mat, van neo tot donker en van klassieke kleuren tot nude tinten en alles daar tussenin. De nagellak is vrij van de 5 schadelijke ingrediënten: Tolueen, Dibutylflalaat, Formadehyde, Kamfer en TPHP zitten er niet in. Bovendien is de nagellak glutenvrij en Cruelty Free. De nagellak is sneldrogend, chip-bestendig en voorzien van een UV-remmer. Dit zorgt ervoor dat de lak mooi glanst en lang blijft zitten.

Wie op zoek is naar een eco-vriendelijke nagellakremover kan ook terecht bij Heavenly Pure en PRITI NYC. De 100% natuurlijke Soy Nail Polish Remover van PRITI NYC verwijdert in een handomdraai alle nagellak van de nagels. Anders dan traditionele nagellakremovers is deze vrij van schadelijke chemische ingrediënten en geurstoffen. De remover bevat uitsluitend plantaardige en biologisch afbreekbare ingrediënten. Hierdoor drogen de huid en nagels niet uit en komen er geen giftige dampen vrij tijdens het gebruik ervan. Dus ook voor zwangere vrouwen en kinderen is deze nagellakremover geschikt.

Benieuwd naar alle kleuren nagellak en de overige natuur- en diervriendelijke producten van Heavenly Pure? Bekijk de volledige collectie op www.heavenlypure.com.

Lees ook:Nagellak remover die niet stinkt – Miracle van Only You
Lees ook:Nagels lakken in een wip
Lees ook:Lak je nagels thuis net zo goed als bij de nagelstyliste
Lees ook:Nagels lakken belangrijk beautyritueel
Lees ook:Nagels in WK-kleuren of kies je voor trendy?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>