Cien Shampoo van Lidl Beste Koop volgens Consumentenbond

Je hoeft helemaal geen dure shampoo in je haar te smeren om met schone haren voor de dag te komen. In de Consumentengids van april 2016 valt te lezen dat Cien Shampoo van Lidl als beste uit de test komt. Het gaat om de variant Every Day Shampoo, fruit & vitamin. De titel ‘Beste koop!’ is onder andere verkregen vanwege de geur, het schuim en de zachtheid. ‘Deze Lidl-shampoo overtreft op geur, schuim en zachtheid die van L’Oréal Paris..’

Cien Shampoo Every Day, fruit & vitamin kost slechts €0,89 voor 500 ml.

Lees ook:Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner getest
Lees ook:Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo getest
Lees ook:Shoppenblog test shampoo met alleen natuurlijke ingrediënten
Lees ook:Shoppenblog test nieuwe Kruidvat shampoot
Lees ook:Ken jij de haircare van Molton Brown al?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>