Nieuw van Batiste: droogshampoo in mini-uitvoering

Helemaal terug van weggeweest zijn de droogshampoos. De laatste jaren is de droogshampoo weer erg in opkomst. En dat is is niet onterecht! Hoe fijn is het om zonder water je haar weer schoon en fris te laten voelen?

Eén van mijn favoriete merken droogshampoo is het Britse Batiste. Batiste heeft nu iets nieuws: Droogshampoo in mini-uitvoering van 50 ml. Zo wordt je haar fris laten voelen nog gemakkelijker! Denk eens aan al die festivals die er aan zitten te komen, of je backpackreis door Afrika! De mini’s neem je heel makkelijk mee in je handtas of handbagage. De Mini Blush droogshampoo ruikt naar bloemen als de fresia, tuberoos, oranjebloesem, pioenroos en lelie. Batiste Tropical heeft een zomerse kokosgeur.

Batiste Mini Blush en Tropical zijn verkrijgbaar bij Etos, Kruidvat en Trekpleister vanaf week 15 en nu al op www.douglas.nl. De verkoopadviesprijs is €1,99.

Lees ook:Droogshampoo van Batiste in reisformaat
Lees ook:Speciale Batiste droogshampoo voor Brunettes
Lees ook:Volume boost met droogshampoo Batiste XXL Volume
Lees ook:Droogshampoos geven haar volumeboost
Lees ook:Gezien in SATC2: HP Mini 210 Vivienne Tam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>