Tip voor een kinderpartijtje: zelf parfum maken!


Ken je dat? Tegenwoordig kun je als ouder zijnde niet zomaar met een simpel verjaardagsfeestje aankomen. Het wordt hoe langer hoe gekker. Een partijtje wordt zelden meer thuisgevierd. Nee hoor, er wordt gekart, gebowld, geminigolft, naar de bios gegaan, speelparadijzen bezocht, naar theatervoorstellingen gegaan, zelfs golfclinics gehouden. En na afloop natuurlijk nog even langs dat restaurant met die grote M. Het mag wat kosten. Toch vonden wij een ontzettend leuk idee om thuis te doen met een stel meiden wat niet zo heel veel hoeft te kosten!

Bij Mooi & Machtig kun je namelijk een superleuk pakket bestellen om zelf thuis kinderparfum te maken. Voor slechts 5,95 euro per kind (okee, laat het met wat snoep en extra’s er bij hoogstens op 7,50 komen) kun je de kinderen zo’n twee uur zoet houden.

Het pakket bevat spullen voor tien kinderen. Er zitten vijf geuren bij die de kids naar eigen smaak kunnen mengen (lavendel, mandarijn, grapefruit, ylang ylang en citroen), verpakkingen en lieve stickertjes, hartjes, glitters, lintjes, veertjes etc. en uiteraard ook tien flesjes om te vullen. Ook zitten er leuke tips bij om meer te doen dan alleen de geuren en de doosjes te maken, zoals een geur- of zintuigspelletje en geurend briefpapier maken. Gegarandeerd een succes voor een gezellige meidenmiddag! En de kids nemen meteen iets leuks mee naar huis. Het pakket voor tien kinderen kost 59,95 euro en is online te bestellen via  www.mooienmachtig.nl

Lees ook:Valentijnsactie: een massage maakt alles goed
Lees ook:Zomergeur: stijlvol met Kylie
Lees ook:Reis om de wereld met het PLUS Vakantiepakket
Lees ook:Winkelen met kinderen lastig?
Lees ook:Krijg jij dit jaar een kerstcadeau van Sabon en Do?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>