Lief Leuk & Eigen lanceert muurstickers van geboortekaartjes

Lief Leuk & Eigen maakt nu ook muurstickers van geboortekaartjes. Met veel zorg selecteren aanstaande ouders het geboortekaartje voor hun baby. Dit met liefde gekozen beeld komt nu als sticker terug op de muur van de kinderkamer, voor een blijvende herinnering.

Qua muurstickers is er veel mogelijk. Een ontwerp op maat, geïnspireerd op het geboortekaartje of een keuze uit het standaardassortiment. Kies maat S, M of maat L voor een spectaculair resultaat van 1.30 x 1.30 meter! Deze muurstickers van full colour glanzend materiaal passen perfect op een gladde muur en creëren een bijzondere babykamer.

Lief Leuk & Eigen staat bekend om de unieke collecties met geboortekaartjes van bijzondere ontwerpers uit binnen- en buitenland. Van illustraties tot prints en strakke patronen, er is voor iedereen een kaartje te vinden bij deze designshop. De ontwerpers van Lief Leuk & Eigen staan indien nodig de ouders in spé graag bij met een aanpassing of kaartje op maat. En met bijpassende adresstickers is het plaatje compleet. Geïnspireerd op het geboortekaartje ontwerpt Lief Leuk & Eigen naast muurstickers ook vlaggen, tegeltjes en canvassen.

Lees ook:KEK Amsterdam heeft nu ook behang
Lees ook:Cut it out en plak het op de muur
Lees ook:Lief! lifestyle presenteert winterjassen seizoen 2016/2017
Lees ook:KEK Amsterdam lanceert collectie met afbeeldingen van Fiep Westendorp
Lees ook:Happy horse muurstickers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>