Win een Prioderm-pakket en bescherm je tegen hoofdluis

De scholen zijn weer begonnen. Met de start van het nieuwe schoolseizoen, start helaas ook vaak direct het hoofdluisseizoen… Door beperkte controle tijdens de lange vakantie verspreidt hoofdluis zich sneller en voor je het weet is een hele klas besmet. Gelukkig mag Shoppenblog nu een Prioderm hoofdluispakket verloten onder de lezers, zodat jij je hopelijk optimaal kan beschermen tegen hoofdluis.

Met een wekelijkse controle kun je de verspreiding van hoofdluis tegengaan. De haren zijn het beste te controleren op hoofdluis met een kam met plastic tanden (luizenkam). Voor het verwijderen van hoofdluizen en neten (eitjes van de hoofdluis) is een kam met metalen tanden nodig (netenkam). Nieuw van Prioderm is een luizen- en netenkam in 1! Met 1 kam het haar controleren op hoofdluis én direct eventueel gevonden hoofdluizen en neten verwijderen.

Preventieve spray
Naast kammen kun je je gezin extra beschermen tegen hoofdluis met Prioderm Preventief. Bijvoorbeeld wanneer er hoofdluis in de klas, buurt of binnen het gezin is geconstateerd. Prioderm Preventief is een milde spray op natuurlijke basis, is geur- en kleurloos en beschermt minimaal 7 uur tegen hoofdluis.

Check welk product bij jou past
Prioderm is al jaren het meest verkochte merk voor het behandelen én voorkomen van hoofdluis. Op www.prioderm.nl vertelt de ‘productwijzer’ welk product het beste bij jou en je gezin past. Prioderm Preventief en de Prioderm Luizen- en netenkam zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Winnen!
Shoppenblog mag een pakket van Prioderm weggeven. De winnaar krijgt de Prioderm Preventief spray, de nieuwe Prioderm Luizen- en netenkam, een luizenzak én een handige checklist met tips. Daarnaast geven we nog een paar luizenkammen, luizenzakken en checklisten weg. Laat in een reactie weten waarom jij dit pakket goed kunt gebruiken. De winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht.

Lees ook:Na lange zomervakantie relatief veel hoofdluis bij kinderen
Lees ook:Shoppenblog test zonnespray van RoC
Lees ook:Lieke van Lexmond is gezicht van Aquafresh Extra
Lees ook:Shoppenblog test anti-klit spray Kruidvat
Lees ook:Bescherm je huid tegen zon met mild product

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Win een Prioderm-pakket en bescherm je tegen hoofdluis

 1. Gé Geurtsen

  Nog geen hoofdluis hier gelukkig, maar de scholen zijn ook nog maar net begonnen.

    /   Reply  / 
 2. Tuinkasten

  Great Sometimes i see very nice and easy created blogs but in the most ways they are very usefull like your blog.

    /   Reply  / 
 3. marielle onderwater

  dochtertje heeft lang haar en kwam vorig jaar ook met luisjes terug van school…. wat zijn die beesten hardnekkig zeg om die eruit te krijgen dochtertje mocht pas terug naar school als alle beestjes eruit waren…nu ben ik bang dat nu de herfst gaat aanbreken die beesten weer terugkomen en dat ze dan weer aantal dagen school mist vanwege die rotbeesten en groep4 is al zo moeilijk….

    /   Reply  / 
 4. De Ryck David

  Meestal is er altijd wel iemand die luizen krijgt vanuit de scholen en zo kan ik de kids beschermen ertegen :-)

    /   Reply  / 
 5. Petra Eijkelkamp

  Hallo, bij mijn zoontje in de klas zijn al weer luizen gevonden bij kinderen, ik kan het pakket dus goed gebruiken. Mijn dochter zit ook op de zelfde school en zij heeft al een aantal keren luizen gehad. Gelukkig ben ik er altijd meteen bij als ze zegt mam kijk even. Mijn vooraad Prioderm is nu op dus kom maar op met dat pakket.

    /   Reply  / 
 6. Leonie

  De scholen zijn net weer begonnen en ik hou mijn hart elke dag vast of mijn oudste dochter met ontzettend lang haar luisvrij thuiskomt. De school waar zij naar toe gaat is de grootste in de stad, dus veel kans om het te krijgen.

    /   Reply  / 
 7. R.Strijbos

  mijn dochter gaat naar de middelbare school en daar controleren ze niet op hoofdluis zoals op de lagere school,dus dit is ideaal om thuis zelf goed te kunnen controleren

    /   Reply  / 
 8. Judith Donkers

  Mijn vriendin heeft 3 eigen en 4 pleegkinderen in huis, dus
  dit zou wel erg goed van pas komen, zeker nu de scholen weer zijn begonnen, je maakt haar erg blij als ik zou winnen en dit aan haar
  kan geven, ik kan haar dan helpen met dit probleem.

    /   Reply  / 
 9. Anne

  Erg handig om in huis te hebben, als het weer begint op school.

    /   Reply  / 
 10. jantien

  Het wemelt van de luizen op school, het is erop wachten tot de kinderen thuiskomen met een héleboel extra huisdiertjes…..zucht

    /   Reply  / 
 11. Anita

  Met name de Prioderm Preventief spray komt nu van pas omdat het op de scholen weer heerst.

    /   Reply  / 
 12. m.elbertsen

  in 2 weken tijd had mijn dochter last van luizen ze zit op het voortgezet onderwijs [ erg lastig] daarom zou de spray ter voorkoming zeer goed bij ons passen ook de shampoo werkt super,en het is altyd fijn het in huis te hebben want meestal ondek ik het s avonds pas

    /   Reply  / 
 13. minilusx

  Mijn dochter is afgelopen week voor het eerst naar de crèche gegaan en behalve voor virussen en bacterien houd ik mijn hart vast voor luizen!

    /   Reply  / 
 14. Dorret Boomsma

  Met drie jonge kinderen houdt ik mijn hart vast als het gaat om luizen, ik controleer iedereen iedere week, en afgelopen schooljaar zijn ze al twee keer met luizen thuis gekomen. Ik wil graag meedoen om dit waardevolle pakket te winnen. Want met kleine kinderen (met veel haar) is Prioderm onmisbaar in huis.

    /   Reply  / 
 15. erica

  Ik ben een “luizenpluizer” op school en heb zelf ook 2 kinderen. Vorige week nog een aantal kindjes met neten in het haar, zelf hebben we ook weleens luizen gehad. Dus dit pakket komt heel goed van pas!

    /   Reply  / 
 16. Angelique

  Hallo,
  Wij zitten dus op dit moment met een plaag op school, en helaas zijn wij ook de dupe van die kleine hardnekkige beestjes…Hard aan de slag gegaan en nog steeds bezig…Maar ze zijn met zijn 6-en thuis, dus is de hoeveelheid, die we nodig hadden best veel. Het zou toch erg prettig zijn als we zo’n pakket zouden winnen en eindelijk van de kriebel afwaren.
  Alvast bedankt…

    /   Reply  / 
 17. Astrid Van Holderbeke

  al de tweede keer “luizenalarm” op school dit schooljaar. Pakketje zou hier enorm welkom zijn om onze 3 kindjes luizenvrij te houden :-)

    /   Reply  / 
 18. Patricia de Ryck

  Deze actie is gesloten

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>