Beleef grote avonturen met je kids uit een klein doosje

Het is een druilerige dag en de kinderen vervelen zich… wat gaan we doen. Mama, ik verveel me zoooo….! Jeantwoord kan zijn: We gaan op avontuur!” Open de deksel van het spel Kleine Avonturen en je mag verwachten dat je een spannende, gekke en leuke middag gaat beleven met je kinderen. Van dit vrolijk vormgegeven spel worden alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar blij – en zij niet alleen…

Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje Kleine Avonturen. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren, kamperen in je eigen huis, een kamertrui breien en elkaar waslijnpost sturen, het is zomaar een greep uit de opdrachten op de kaarten vol spel en plezier waar Kleine Avonturen garant voor staat. Een kaartspel voor ouder en kind boordevol gekke avonturen.

Het spel is even eenvoudig als ingenieus: ouder en kind kiezen samen uit de kaarten een activiteit die ze gaan uitvoeren. Samen ondernemen, lachen, zich verwonderen, griezelen en (kleine) angsten overwinnen: spelers komen ongetwijfeld van alles tegen. De onalledaagse en verrassende avonturen vereisen wel wat lef: de wereld zal er nooit meer hetzelfde uitzien nadat deze Kleine Avonturen worden beleefd.

Het spel is voor 12,50 euro verkrijgbaar via www.wereldmama.nl.

Lees ook:Ouders presenteren poetsen als een moetje
Lees ook:Cadeaubon speciaal voor brave ouders
Lees ook:Een voorleesboek voor een slecht-nieuws-gesprek over ALS
Lees ook:Vind je droomprins
Lees ook:Winnaars Speelgoed van het Jaar 2015 bekend gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>