De tien leukste schooltassen voor het komende schooljaar

Of je nou naar de brugklas gaat na de zomervakantie, of in je vierde leerjaar terechtkomt, een nieuwe schooltas uitzoeken is hartstikke leuk! Voor het noorden van Nederland duurt de vakantie nog maar even, de scholieren in het zuiden hebben nog even, maar hier is toch alvast een lijstje met de tien leukste schooltassen voor het komende schooljaar. Ikzelf kocht mijn schooltassen altijd bij de Schoolcampus van V&D, en na een zoektochtje ontdekte ik dat de schooltassen van de Schoolcampus nog steeds hartstikke leuk zijn. Dus bij deze kan jij alvast inspiratie opdoen!

Met een rugzak zit je altijd goed en met deze kleurrijke bohemian-achtige rugzak zeker! Deze rugzak is van Accessorize en kost 55 euro.

Al toen ik nog naar de middelbare school ging waren de rugzakken van Eastpak in de mode en dat is nu, zo’n tien jaar later, nog steeds zo. De tassen zijn in veel verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Deze tas kost 50 euro.

Wat vaak wel een nadeel is van Eastpak-tassen is dat iedereen er mee loopt. Wil je je tas dus altijd uit de stapel kunnen trekken dan is het handig om net even wat anders te hebben dan de rest. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze tas van Paul Frank? Deze tas kost 49,95.

Wil je indruk maken op die jongen die zo dol is op biologie of misschien zelfs wel op de knappe biologieleraar? Dan is deze tas van Dakine met de opdruk van herten, vissen en vogels een goede koop. De rugzak kost 65 euro.

Deze rugzak van OILL vind ik zelf echt ontzettend leuk met die leren riempjes. Het is een tijdloos exemplaar, die je prima een paar jaar achter elkaar zou kunnen dragen. Deze tas kost 54,99.

Jij houdt er niet van om met de meute mee te lopen? Groot gelijk heb je. Misschien is deze rugzak van Adventurebags wat voor je? Nog een koopje ook, deze tas kost namelijk 24,99.

Er zijn natuurlijk ook scholen waar je niet zoveel boeken mee naar toe hoeft te slepen maar waar je het prima afkunt met je laptop en wat andere hoognodige spullen. Wat vind je dan van deze Samsonite? Praktisch, maar wel met een hele mooie kleur! Deze tas kost 59 euro.

Ik denk dat dit mijn favoriete tas is! Deze Oldschool bags schoudertas is echt een pareltje. Wat een mooie kleur, en toch nog zo functioneel! Deze tas doet me erg denken aan de leren tassen die mijn ouders vroeger verplicht mee naar school moesten nemen, maar dan de hippe variant. Deze tas kost 149,95.

Voor dagen dat je niet zoveel mee naar school hoeft te nemen, bijvoorbeeld omdat je veel tussenuren hebt, is deze tas ideaal. Opvallend, maar niet té. Deze tas van Protest kost 24,99.

Wat een prachtig glimmende stof heeft deze Hedgren Rugtas Kitana. Deze tas is ook in het roze verkrijgbaar, maar dat vond ik wel héél opvallend. Deze tas kost 89 euro.

Lees ook:Ontwerp je eigen tas
Lees ook:Samen voorbereiden op start middelbare school
Lees ook:Let op: Win een unieke tas!
Lees ook:Back-to-school bij Chick-a-dees
Lees ook:Win Wallaboo rugzakje voor kids @Shoppenblog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>