Nieuw: Met Pop Cayla kan je écht praten

Morgen precies twintig jaar geleden kreeg ik van mijn ouders voor mijn zesde verjaardag een Baby Born. Een rib uit het lijf van mijn ouders; die poppen waren niet bepaald goedkoop in de jaren ’90. Voor die tijd kon een Baby Born al behoorlijk wat. Je kon de pop eten en drinken geven en dit kwam er aan de onderkant ook weer uit. De lol van de pop was er voor mij echter al snel vanaf toen de meegeleverde luiers op waren en de pop op een nacht in mijn bed plaste. Mijn ouders moesten mijn bed midden in de nacht verschonen en sindsdien was de lol van het voeren en te drinken geven van de pop er vanaf.

Ingebouwde stemherkenningssoftware

Nu, twintig jaar later, is er een hoop veranderd op het gebied van poppen en het is verbazingwekkend wat deze poppen allemaal kunnen. In september komt de Pop Cayla op de markt. Deze pop kan écht praten en spelen. Door de ingebouwde stemherkenningssoftware kunnen meisjes hun Cayla pop allerlei vragen stellen en geeft de pop echt antwoord. Ook kun je spelletjes met Cayla spelen, rekensommetjes oefenen of Cayla haar fotoalbums bekijken.

Spelletjes doen met Pop Cayla

Pop Cayla maakt gebruik van bluetooth en wordt aangestuurd door een gratis app op je smartphone of tablet (verkrijgbaar voor IOS en Android). Een deel van de activiteiten die je kind met Cayla kan doen zijn prima offline te doen, zoals het samen kletsen, spelletjes spelen of samen foto’s bekijken. Wanneer je de pop een gerichte vraag wil stellen of een rekensom wilt laten oplossen is er internetverbinding nodig. Dankzij speciale software wordt de gesproken tekst omgezet zodat de pop begrijpt wat er wordt gevraagd. Er wordt gebruik gemaakt van Google SafeSearch technologie, zodat bijvoorbeeld vieze woorden worden geblokkeerd. Ouders kunnen naar wens extra woorden en zinnen toevoegen. Mocht er per ongeluk toch een ongepast woord ter sprake komen dan zal Cayla het kind naar haar ouders verwijzen of aangeven dat ze niet begrijpt wat er bedoeld wordt. Cayla zal dan vervolgens voorstellen om het ergens anders over te hebben.

Kijk voor meer informatie over de pop op www.myfriendcayla.com (Nederlandstalige website beschikbaar media augustus). De adviesprijs voor de Cayla is 79,95. Vanaf september is de pop verkrijgbaar bij alle grote speelgoedwinkels.

Lees ook:IKEA komt met nieuwe speelgoedcollectie LATTJO
Lees ook:McDonald’s stimuleert spelen en bewegen met boekje
Lees ook:Malia en Sasha niet de dochters van Obama?
Lees ook:Vakantietijd = spellentijd
Lees ook:‘s Nachts voeden zonder gedoe met Carriwell Voedingsnachthemd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>