Hippe bijtsieraden voor een fijne interactie met je kindje

Ons kleintje is nog niet zover dat zij overal aan trekt en spullen in haar mondje stopt, maar dat kan nooit heel lang meer duren. Moeders die iets oudere kinderen hebben zullen het echter al wel herkennen. Baby’s die op de arm gedragen worden of in een draagdoek zoeken interactie en grijpen overal naar en stoppen hetgeen dat zij te pakken krijgen het liefst in hun mond. Speciaal voor deze interactie met je kindje ontwikkelde Smartmama Chewelry een sieradenlijn voor een veilige interactie of juist voor een veilige afleiding tijdens het dragen of borstvoeden.
Zelfde materiaal als bijtringen
De sieraden zijn gemaakt van zachte siliconen kralen, vrij van BPA en andere schadelijke stoffen. Het materiaal geeft dezelfde weerstand als een bijtring om pijnlijk tandvlees bij doorkomende tandjes te verzachten. Het is een duurzaam materiaal, niet poreus, zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken. De vorm en grootte van de kralen zijn afgestemd op de tactiele behoefte van het kind. Naast erop bijten kan je kindje ook friemelen en spelen met de sieraden. Dit activeert de zintuigen van je baby. Elke ketting is voorzien van een veiligheidssluiting die open schiet wanneer er harder aan getrokken wordt.
Kleurrijke collectie
Er is een ruime keuze aan kleuren en vormen in de huidige collectie. Zo is er bij het samenstellen van de collectie uitgegaan van de basiskleuren zwart, grijs en wit met aanvullingen als verschillende tinten roze, blauw, rood en mintgroen. Deze kettingen zijn verkrijgbaar vanaf 24,95. Het overgrote deel van de collectie bestaat uit volledig gekraalde kettingen. Nieuw in de collectie zijn de Kelly kettingen. Deze zijn niet geheel gekraald, maar bestaan uit een enkele, mooi gevormde, hanger aan een zwart koord. Dit model is in vier kleuren verkrijgbaar vanaf 18,95. De kettingen zijn aan te vullen met bijpassende armbanden én speenkoorden.  Deze zijn verkrijgbaar vanaf 11,95.

Lees ook:TOV Essentials stoere, unieke stainless steel armbanden
Lees ook:Echte rozenblaadjes verwerkt in sieraden
Lees ook:Limited Edition accessoires bij Primark nu verkrijgbaar
Lees ook:Ontdek Hyki’s Lovely Collection: Gemstone Jewelry
Lees ook:Ellen Beekmans ontwerpt sieraden in stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>