Intertoys Speelboek valt bijna weer op de mat

Met één oudere zus en een jonger broertje was het bij ons thuis vroeger altijd vechten geblazen wanneer het Intertoys-speelboek op de mat viel. Geduldig afwachten tot de één het speelboek in alle rust doorgebladerd had was er niet bij. Het liefst zetten we alle drie meteen de schaar er in om onze verlanglijstjes voor de Sint zo snel mogelijk klaar te krijgen. Mijn ouders prijsden zich dan ook gelukkig met mijn opa en oma, die zorgden dat wij nog een Intertoys-catalogus in huis kregen en we met z’n drieën niet meer om één, maar om twee catalogussen moesten vechten. Dat ging al een stuk beter.

Honderdtachtig pagina’s speelgoed

Anno 2015 zijn wij zelf dan wel niet meer zo oud dat wij het Intertoys-speelboek van voor tot achter uitpluizen en vechten doen we al helemaal niet meer, maar ik kan me erg goed voorstellen dat het bij gezinnen met jonge kinderen er nog altijd zo aan toe gaat. Voor de ouders van deze gezinnen heb ik goed (of slecht, het is maar hoe je het wilt zien) nieuws: het Intertoys-speelboek komt er weer aan! Eén dezer dagen zal het speelboek weer bij duizenden huishoudens op de mat vallen. Honderdtachtig pagina’s met Lego, racebanen en hijskranen voor de jongens en prinsessenjurken, poppen en rolschaatsen voor de meisjes. Als ze daar geen verlanglijstje uit kunnen maken?

Verlanglijstje voor de Sint

Intertoys heeft het de Sint dit jaar ook nog eens makkelijk gemaakt, want redelijk voorin het speelboek is een pagina gereserveerd waarin de kids hun verlanglijstje kunnen plakken. Er is helaas echter geen rekening gehouden met gezinnen met meer dan één kind. Dat wordt dus kopietjes maken of rondvragen bij opa’s en oma’s voor meer speelboeken in huis.

Het Intertoys Speelboek is ook online te bekijken.

Lees ook:Intertoys Speelboek valt bijna op de mat
Lees ook:Intertoys komt met online speelgoedmagazine: Intertoys Play
Lees ook:Goedkope iPhone bij iNtertoys
Lees ook:Speelgoed duurder voor de feestdagen
Lees ook:Sint snapt het niet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Intertoys Speelboek valt bijna weer op de mat

  1. Olga

    Wat mij opvalt, is dat er helemaal geen foto’s van de Sint en (aangepaste) Piet in staan en ook geen foto’s van Sintversiering of snoepgoed. Eigenlijk wel jammer. Het haalt de leuke sfeer voor de kinderen zo weg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>