Babyblouse Primark gevaarlijk

Een geruit blouse voor baby’s dat tussen 6 augustus en 2 oktober werd verkocht in verschillende Primark-winkels kan gevaarlijk zijn voor baby’s. De knopen en de metalen ringen kunnen losraken, wat verstikkingsgevaar kan opleveren. Primark heeft via de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een waarschuwing uit laten gaan voor de overhemden. Klanten kunnen de blouse terugbrengen naar de winkel, waarna zij hun geld terug krijgen.

Lees ook:Blokker waarschuwt opnieuw voor ontploffingsgevaar bij slagroomspuit
Lees ook:Gerookte zalm Foppen besmet met salmonellabesmetting
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing voor eendjesracebaan van Zeeman
Lees ook:Knuffelschaap Texi Tex van Happy Baby teruggeroepen wegens verstikkingsgevaar
Lees ook:Waarschuwing: Trekpleister roept onveilig babyspeelgoed terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>