Nachtvoedingen geen ramp meer met Carriwell Slaapbh

Geef je borstvoeding en ben je dat gedoe met nachtkleding tijdens nachtvoedingen zat? In een vorige review heb je al kunnen lezen wat ik vond van het Carriwell Voedingsnachthemd. Met dit nachthemd is het voeden midden in de nacht voor mij een stuk aangenamer geworden. Door het gemak van het nachthemd heb ik mijn dochtertje binnen no-time aan de borst en blijf ik zelf lekker warm. Dit nachthemd doet echter zijn werk zo goed omdat ik deze combineer met de Carriwell Comfort Bustier, de slaapbh. Over deze slaapbh gaat deze review.

Bh’s met beugels zijn ‘s nachts een ramp

In de eerste weken na de geboorte van mijn dochtertje (inmiddels een dikke drie maand oud), droeg ik ‘s nachts een gewone voedingsbh voor overdag. Deze voedingsbh’s zijn voor overdag zeer geschikt, maar voor ‘s nachts? Een ramp! Niemand zit ‘s nachts te wachten op bh’s met beugels, randjes en haakjes. En zeker niet in de eerste periode na de geboorte van je baby, een periode waarin je iedere minuut slaap zo goed kunt gebruiken!

Niets dat knelt

De Carriwell Comfort Bustier is een bh die niets van al die knellingen heeft. Geen beugels, geen haakjes, niets dat je slaap in de weg kan zitten. Je trekt de bh over je hoofd aan en voelt hem vervolgens bijna helemaal niet terwijl je slaapt. De bh is zeer rekbaar. Zodra mijn dochtertje wil drinken hoef ik alleen maar de cup naar boven of onderen te schuiven en dan is er niets meer wat mijn dochter in de weg zit om te kunnen drinken. De Carriwell Comfort Bustier belooft dat het de zoogcompressen op de plek houdt, maar in mijn geval is dat niet elke nacht het geval. Ik ben wat een drukke slaper, dus wie weet ligt het daar aan. Het kan ook aan het materiaal van de zoogcompressen liggen. Ik gebruik wasbare zoogcompressen. Wellicht blijven wegwerpzoogcompressen beter op de plek.

Slaapbh is de investering waard

Zelf kreeg ik van Prettymum.nl de witte bh, maar de bh is ook in het zwart verkrijgbaar. De bh kost 13,95, en dat is een investering die zijn geld zeker waard is! Bestellen kan hier.

Lees ook:‘s Nachts voeden zonder gedoe met Carriwell Voedingsnachthemd
Lees ook:Lingeriemerk Carriwell start campagne #carriwellrealmums
Lees ook:Carriwell introduceert ondersteunende buikband voor zwangere vrouwen
Lees ook:Bo-Bell lanceert vrolijke zomercollectie kinderschoenen
Lees ook:Meesterwerken van Tiffany

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>