Kleurrijke schoentjes voor kleintjes die de eerste stapjes gaan zetten

Ons dochtertje is nog maar een halfjaar oud, dus schoentjes zijn hier in huis nog niet zo nodig. Maar soms denk ik: was het maar alvast zover! Zeker als je al die leuke collecties voorbij ziet komen voor de zomer. Er is zoveel leuks te krijgen! Neem nou de nieuwe collectie van Falcotto. Voor deze collectie is gekozen voor het jungle thema vol giraffen, leeuwen, magische bossen en kleurrijke vlinders.

Voor de meisjes wordt roze en paarse bloemen gecombineerd met groene bladeren en fladderende vlinders. De schoentjes zijn afgezet met studs en strass voor de stoere kleine fashionista’s.

Falcotto staat er om bekend de mooiste eerste loopschoentjes op de markt te brengen. Het zijn schoentjes waarop kleintjes op een natuurlijke wijze de eerstje stapjes kunnen zetten. Zolen zijn uitneembaar, wel zo handig voor kinderen die gebruik maken van orthopedische zooltjes. De schoentjes zijn gemaakt van 100% leer. Kijk voor meer informatie en de verkoopadressen opĀ www.falcotto.com.

 

Lees ook:Warme voetjes met Falcotto wintercollectie
Lees ook:Silis: draagbare accessoires met hoge dosis fun
Lees ook:Schoenen van Donsje ideaal voor eerste stapjes
Lees ook:H&M x Kenzo: de eerste beelden
Lees ook:Zomercollectie van Develab heeft thema ‘We are connected’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>