Bo-Bell lanceert vrolijke zomercollectie kinderschoenen

Voor mijn gevoel duurt het nog heel lang voordat mijn dochtertje gaat lopen en dus haar eerste schoentjes nodig heeft. Ikzelf kan stiekem niet wachten. Er zijn zoveel leuke kinderschoenen verkrijgbaar! Mijn dochtertje is nu echter bijna zeven maand oud, dus héél lang zal het niet meer gaan duren.

Vandaag kreeg ik bericht over de nieuwe zomercollectie van Bo-Bell. Zij hebben voor zowel jongens als meisjes modieuze, kwalitatief hoogwaardige kinderschoenen. Er is gekozen voor klassiek met een twist, kleurrijk en fris.

Aan de moderne klassiekers van Bo-Bell is een originele draai gegeven. Het resultaat: unieke ‘kids-proof’ stappers waarmee kinderen voor de dag kunnen komen. De English style loopt als een rode draad door de jongens- en meisjescollectie. Een mix van patchworkmaterialen en vrolijke grafische prints is terug te vinden in de Bo-Bell-schoentjes van deze zomer. Met leuke dierenprints en verfijnde glittereffecten kunnen kinderen zowel stoere als elegante looks creëren.

De stoere jongens kunnen de trotse eigenaar worden van fraaie stappers die zijn voorzien van leer met 3D-effect. Bovendien hebben veel zooltjes handige neusbumps die de ondernemende jongen beschermen. Meisjes kunnen hun outfits compleet maken met lange laarsjes en crocoprints. Details in roze en glitter realiseren de modedromen van elk meisje. Broques zijn beschikbaar voor zowel jongens als meisjes.

Goed nieuws ook voor mij: voor baby’s zijn er schattige zes-maandenslofjes die de kleine voetjes van mijn dochtertje heerlijk warm houden. De overige collectie is voor kinderen van 0-12 jaar.

Lees ook:Wintercollectie kinderschoenen Develab geïnspireerd door Wilde Westen
Lees ook:Kindercollectie zomer 2013 Primark nu in de winkel (foto’s!)
Lees ook:Kleurrijke schoentjes voor kleintjes die de eerste stapjes gaan zetten
Lees ook:Wie de kinderschoen past…
Lees ook:Sportieve en opvallend, de nieuwe zomercollectie van Naturino

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>