Squid Soap wint Baby Innovation Award 2016

In de categorie ‘Care’ heeft Squid Soap gisteren de Baby Innovation Award 2016 gewonnen. De Baby Innovation Awards zijn de belangrijkste prijzen op het gebied van babyspullen en worden uitgereikt aan de meest innovatieve babyproducten van Nederland. De prijs werd uitgereikt op de Negenmaandenbeurs in de Rai in Amsterdam.

Squid Soap is een handzeep die kinderen leert om hun handen te wassen. Handen wassen is erg belangrijk voor een goede hygiëne, maar op de één of andere manier zijn er weinig kinderen die dat klusje leuk vinden. De Squid Soap dispensers zijn super vrolijk en brengen daardoor verandering met zich mee. De zeep is voorzien van een groene of oranje inktvis, die alleen al leuk is om in je handen te hebben. Door simpelweg op de zeeppomp te drukken, krijg je een gekleurde inktstip op je hand. Met behulp van de zachte zeep was je je handen snel weer schoon.

Lees ook:Handen langer wassen met het Nationale Handenwaslied
Lees ook:Candy Dulfer heeft mooiste handen van Nederland
Lees ook:Handen wassen terwijl televisieheld toekijkt
Lees ook:Exclusieve zeepjes van Soap7
Lees ook:Negenmaandenbeurs pakt dit jaar uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>