Dermo Care voor al je verzorgingsmomenten met kinderen

In bad gaan of lekker onder de douche is voor de allerkleinsten vaak geen straf! Lekker spelen met water, terwijl je nog schoon wordt ook. Twee vliegen in één klap voor papa en mama! Nog zo’n fijn voordeel aan het badderen zijn de fijne verzorgingsproducten die je voor je baby of kleintje kunt gebruiken. Die geur alleen al maakt je als ouders blij!
Dermo Care zorgt  voor de kwetsbare kinderhuid met speciaal ontwikkelde lijnen persoonlijke verzorging voor baby’s en kids. De producten zijn dermatologisch getest, extra mild en verzorgend. En om het bad- of doucheritueel nog leuker te maken, zijn de verpakkingen voorzien van karakters waar kinderen dol op zijn.
Wat dacht je bijvoorbeeld van Nijntje (voor jongens én voor meisjes!)? Of het vrolijke biggetje Peppa Pig? Dat maakt in bad gaan nét even iets leuker. Voor de wat oudere kinderen is er Spongebob, Dora, Winx Club, Paw Patrol en Turtles. En voor stoere jongens die in het weekend op het voetbalveld te vinden zijn, is er een speciale voetballijn waarmee je alle grasvlekken van slidings weggepoetst krijgt.
De verzorgingsproducten zijn geschikt voor onder de douche, in bad en er is uiteraard ook shampoo verkrijgbaar. Daarnaast kennen enkele van de lijnen van Dermo Care producten als handzeep en toetendoekjes.
En zelfs in geval van nood biedt Dermo Care uitkomst, want wat troost er nou meer bij een valpartij of een wondje dan een kus van papa of mama dan een pleister met een van je favoriete karakters erop? Huidvriendelijk, vuilwerend en gemakkelijk te verwijderen.
Ook voor je tanden kan je bij Dermo Care terecht. Tanden poesten wordt nog leuker met de verschillende tandpasta en tandenborstels van Dental Care (valt onder de noemer Dermo Care). Poets je tanden samen met Dora, Bumba, Paw Patrol, Turtles of met Hello Kitty. Wedden dat die twee minuten poetsen dan een eitje wordt?

Lees ook:Handen wassen terwijl televisieheld toekijkt
Lees ook:Koop Shaun het Schaap pleisters bij Kinderpostzegels
Lees ook:Kijktips voor de kleintjes
Lees ook:Je haar Halal wassen
Lees ook:The Body Shop opent shop-in-shop in V&D Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>