Freek Vonk showergels, shampoo en pleisters

Bioloog Freek Vonk is razend populair bij kinderen. Hij weet als geen ander zijn passie voor de natuur over te brengen. Kinderen gaan weer op avontuur in de achtertuin, zoeken kikkers in de sloot en speuren naar bijzondere vogels in het bos. Na al dat buitenspelen moeten ze natuurlijk wel weer fris gewassen hun bedjes in en als er in de wildernis een schram wordt opgelopen moet er wel een pleister worden geplakt. Freek Vonk zou Freek Vonk niet zijn als hij daar niet een oplossing voor had, dus vanaf heden kunnen kinderen zich douchen met gorillasnot, lamafluim of slangengif. Klinkt goor, maar is het niet!

Freek Vonk heeft namelijk zijn eigen shampoo & douche-collectie waarvoor hij zijn inspiratie uit de wildernis heeft gehaald. Freeks assortiment is dan wel een beetje gek, maar tevens mild en verzorgend en zacht voor de huid. De producten zijn daarbij dermatologisch getest en 100% zeepvrij. Ook zitten er geen parabenen in de producten. Daarnaast zijn er hypoallergene Freek Vonk-pleisters verkrijgbaar.

Op de producten zijn diverse interessante weetjes te vinden, die van jouw kind een nog betere avonturier maken. De gehele Freeks lijn is al grotendeels verkrijgbaar bij Albert Heijn en ligt vanaf week 32 in de schappen bij Etos.

Lees ook:Kneipp lanceert doucheolie met arganolie
Lees ook:Etos introduceert Puur Natuur verzorgingslijn
Lees ook:Zomerse vakantie in je badkamer
Lees ook:Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner getest
Lees ook:Zonneproducten van Alphanova Sun voor baby’s verkrijgbaar bij SoloBioMooi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>