Koop Shaun het Schaap pleisters bij Kinderpostzegels

Vandaag, woensdag 28 september 2016, is de jaarlijkse Kinderpostzegelactie van start gegaan. Ook dit jaar zetten duizenden kinderen zich weer in zodat andere kinderen het beter kunnen krijgen. Koop dit jaar naast de bekende postzegels unieke Shaun het Schaap pleisters van Dermo Care.

Dit jaar kun je naast de postzegels ook unieke Shaun het Schaap pleisters in handig bewaarblikje kopen. Met de aankoop van deze pleisters draag je bij aan een beter bestaan voor kwetsbare kinderen. De pleisters zijn, zoals gewend van Dermo Care, hypoallergeen, waterbestendig, vuilwerend, huidvriendelijk. En heel belangrijk: ze hechten niet aan de wond en zijn gemakkelijk te verwijderen.

Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in met de verkoop van Kinderpostzegels. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Ruim 160.000 kinderen uit de hoogste groepen van het basisonderwijs leren op deze manier om iets over te hebben voor een ander.

Lees ook:Dermo Care voor al je verzorgingsmomenten met kinderen
Lees ook:André Hazes heeft eigen postzegels
Lees ook:Handen wassen terwijl televisieheld toekijkt
Lees ook:Vrolijke pleisters bij nieuwe webshop Hippepleister.nl
Lees ook:Weken van de Kaart – gratis postzegels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Koop Shaun het Schaap pleisters bij Kinderpostzegels

  1. Savly

    Cool!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>