Pakken wat je pakken kan

Wij zijn net als elke andere Nederlander dol op koopjes! En O joy, door de kredietcrisis begon de vervroegde uitverkoop eind november al. Je zou dus verwachten dat iedereen zo na Sinterklaas en de kerst wel blut zou zijn. Maar als je zag hoeveel mensen er op tweede kerstdag in de winkelstraten te vinden waren, dan zou je denken dat het geld nooit op raakt. Maar ja, wat wil je ook: er wordt nu echt gestunt met de uitverkoop en de échte koopjes scoor je nu!

De winkeliers willen onder invloed van de recessie binnenhalen wat te maar binnen te halen valt, zo snel mogelijk van hun “oude” spullen af en het oude jaar afsluiten. Vandaar dat er nu kortingen van wel 70% gegeven worden. Vooral de kledingbranche moet erg haar best doen om klanten te trekken.

Ook de online shops doen natuurlijk aan de uitverkoop mee. Houd er rekening mee dat het online wel wat drukker is door de hogere kortingen en niet alles optimaal werkt. Zo kon ik bijvoorbeeld gister en vanochtend nog niet met korting shoppen (tot wel 70%) in de online shop van Hunkemöller omdat deze overbezet was.

Let op: In verband met de jaarwisseling sluiten veel shops vandaag ondanks alles toch wat eerder hun deuren.

Lees ook:Super Sale!
Lees ook:H&M webshop geeft tuniek en legging weg
Lees ook:Uitverkoop al vroeg van start
Lees ook:Zo vind je de beste deals op Black Friday
Lees ook:Uitverkoop populair ondanks vreselijke graaibakken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>