Fashionchick viert een feestje


In de maand februari bestaat Fashionchick.nl precies één jaar! Dus heft het Fashionchick team het glas om te proosten op het behaalde succes! Maar dat niet alleen, ze strooien ook nog eens met kortingen in plaats van confetti…

Dus vieren wij dit feestje graag met ze mee, want wij houden wel van voordelig shoppen. In samenwerking met verschillende webshops kun je de hele maand februari op Fashionchick.nl online shoppen met voordeel, Fashionchick-voordeel! Zo shop je bij Label54 met 15% korting en óók bij Dresses Only gaat er 15% van je nieuwe jurkje af! Bij O’Moda scoor je zelfs een korting van 20% op de héle collectie. Even snel kijken dus, maar kijk uit met dat gat in je hand!

Lees ook:Fashionchick iPhone app: new and improved!
Lees ook:Fashionchick lanceert feestelijke pumps
Lees ook:Temperatuur belangrijker dan salaris bij online koopgedrag
Lees ook:Derde van Nederlandse vrouwen heeft meerdere bikini’s
Lees ook:Shoppende vrouwen steunen Haïti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>