Hotelovernachting in drie- of viersterrenhotel voor 9,95 euro

Goedkoop overnachten in een drie- of viersterrenhotel kon vorig jaar ook dankzij Kruidvat

Klanten van Kruidvat kunnen vandaag een spotgoedkope hotelovernachting boeken voor slechts 9,95 euro per persoon per nacht. Na het grote succes van voorgaande jaren geeft Kruidvat haar klanten opnieuw de kans om tegen een stuntprijs te overnachten in een van de ruim 40 luxueuze drie- of viersterrenhotels van Fletcher in Nederland. De verkoop gaat vandaag van start en duurt zo lang de voorraad strekt. De ervaring heeft geleerd dat de vouchers in een razend tempo de winkels uitvliegen.

Nederlanders gaan er graag tussen uit in eigen land. In de huidige tijd, waarin mensen weinig te besteden hebben is de stuntaanbieding van Kruidvat voor veel mensen een uitkomst. “Iedereen wil de drukte van alledag graag even ontvluchten. De actie was de afgelopen twee jaar een doorslaand succes”, vertelt Milo Laseur, directeur Marketing van Kruidvat. “Ook dit jaar verwachten wij weer een run op de hotelvouchers. Om nog meer mensen van dit voordeel te laten profiteren, stellen we meer hotelvouchers beschikbaar dan vorig jaar. Bovendien is ook het aantal deelnemende hotels uitgebreid, is de bon nu ook geldig tijdens de feestdagen en kunnen klanten een maand langer, tot eind mei 2011 gebruik maken van de vouchers.”

De Fletcher Hotels bevinden zich op locaties verspreid over heel Nederland. De overnachtingen zijn op basis van 2 personen. Klanten van Kruidvat kunnen de vouchers in het komende halfjaar bij ruim veertig drie- en viersterrenhotels van de hotelketen verzilveren. Per persoon worden maximaal 4 vouchers verstrekt.

Lees ook:Stormloop op hotelbonnen Kruidvat
Lees ook:Spotgoedkope hotelovernachting: hotelvouchers bij Kruidvat
Lees ook:Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht
Lees ook:O jee, Kruidvat gaat weer stunten
Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met hotelovernachtingen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hotelovernachting in drie- of viersterrenhotel voor 9,95 euro

  1. Patricia de Ryck

    Gaan jullie ervoor?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: HotelWeek: goedkope overnachtingen in luxe hotels | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>