HotelWeek: goedkope overnachtingen in luxe hotels

Liefhebbers van een weekendje weg kunnen niet alleen goedkope hotelovernachtingen scoren bij Kruidvat, begin november kunnen ze tijdens de HotelWeek kamers reserveren in luxe hotels. Zo kost een overnachting in een 4-sterrenhotel maar 25,- euro per persoon en in een 5-sterrenhotel 35,- euro (beide inclusief ontbijt, exclusief bijkomende kosten).

Vanaf 2 november is het mogelijk om een week lang online te boeken voor de 3e editie van de HotelWeek die plaatsvindt in de eerste week van januari 2011. Uit ervaring blijkt dat zeker de eerste dagen van de boekingsperiode een ware stormloop zal ontstaan op de luxe overnachtingen. HotelSpecials.nl heeft daarom extra servers ingeschakeld zodat het dataverkeer snel en efficiënt verwerkt kan worden. Bovendien is het dit jaar voor het eerst mogelijk om voordelige extra’s bij te boeken zoals een 3-gangendiner, een fles wijn op de kamer of een dag fietshuur.

Ruim 175 hotels in Nederland, België en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld. Het royale 4- en 5-sterrenaanbod ligt in topbestemmingen als Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Ook aan de kust en in natuurgebieden zoals de Veluwe is er veel beschikbaarheid. Naast 1 en 2 nachten is er dit jaar voor gekozen om ook 3 nachten aan te bieden. Naar verwachting is een verblijf van 3 nachten vooral populair bij een bezoek aan Duitse steden als Berlijn.

Reserveren
Reserveren kan uitsluitend via www.HotelWeek.nl van 2 november 9.00 uur tot 9 november 18.00 uur. De aankomstperiode vindt plaats van zaterdag 1 t/m zondag 9 januari 2011, de ideale periode om heerlijk bij te komen van de feestdagen en een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen. Kaarthouders van American Express mogen vijf dagen eerder al een keuze maken. Voor abonnees van De Telegraaf geldt een vroegboekperiode van drie dagen.

Lees ook:Hotelweek 2012: Luxe overnachten hoeft niet duur te zijn
Lees ook:Hotelweek 2014 gaat morgen van start!
Lees ook:Morgen om 09.00 uur start de HotelWeek
Lees ook:Hotelweek groot succes, vanmiddag extra kamers
Lees ook:Sale shoppen in Londen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “HotelWeek: goedkope overnachtingen in luxe hotels

  1. Pingback: Morgen om 09.00 uur start de HotelWeek | Shoppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>