Kerstboom voor een piek bij Ikea

Foto: © Photo Republic

Sinterklaas is nog maar net uit het land of Nederland haalt massaal de kerst in huis. Bij IKEA is het kerst shoppen vandaag echt begonnen. De IKEA-actie ‘Kerstboom voor een piek!’ zorgde voor extra drukte in de vestigingen. Kerstliefhebbers trokken er op uit om een Nordmann kerstboom in huis te halen voor slechts 1 euro.

IKEA klanten krijgen tot 10 december bij aankoop van deze kerstboom van 20 euro een IKEA cadeaupas ter waarde van 19 euro cadeau. De euro die klanten betalen, wordt besteed aan verschillende regionale projecten van Natuurmonumenten. De actie loopt nog zolang de voorraad strekt.

Lees ook:Nordmann kerstboom verkrijgbaar voor één euro bij Ikea
Lees ook:Ikea stunt weer met kerstbomen voor één piek
Lees ook:Vier een Zweedse kerst met IKEA
Lees ook:Gratis tanken bij Kruidvat!
Lees ook:Vijftig soorten azijn : pure, zure, zoete smaaksensaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>