Spotgoedkope hotelovernachting: hotelvouchers bij Kruidvat

Klik hier voor informatie over de actie die 18 september van start gaat.

Klanten van Kruidvat kunnen vanaf vandag een spotgoedkope hotelovernachting boeken voor slechts 12,49 euro per persoon per nacht. Na het grote succes van voorgaande jaren heeft de drogisterijketen een extra actie voor haar klanten. Tegen een stuntprijs krijgen zij de kans om te overnachten in één van de mooi gelegen drie- of viersterrenhotels in Nederland of België.

De actie wordt georganiseerd in samenwerking met Hotelmoment.nl, één van de grootste hotel arrangementenportals van Nederland. Klanten kunnen voor hun overnachting een keuze maken uit meer dan 125 hotels. De kamers kunnen bovendien in de lente- en zomerperiode worden geboekt! De hotelvouchers zijn tot en met 15 april in alle Kruidvat filialen te koop, zolang de voorraad strekt.

Op www.kruidvat.nl/hotels hebben klanten ruime keuze uit hotels van Golden Tulip, Hampshire hotels, Van der Valk en Fletcher Hotels. De actie geldt voor verblijf in de periode van 4 april tot 1 oktober 2012 bij één van de deelnemende hotels. Boekingen zijn op basis van tweepersoons kamers en kunnen gemaakt worden tot 1 juli. Per persoon worden maximaal 4 hotelvouchers verstrekt en op=op.

Lees ook:Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht
Lees ook:Hotelvouchers voor Fletcher Hotels voor maar 9,95 bij Kruidvat
Lees ook:Hotelovernachting in drie- of viersterrenhotel voor 9,95 euro
Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met hotelovernachtingen
Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: hotelovernachtingen voor slechts €11,99

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>