Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht

Bij Kruidvat kun je vanaf morgen een super goedkope hotelovernachting boeken voor slechts 9,95 euro per persoon per nacht. Een feestelijke jubileumprijs omdat Kruidvat met Fletcher hotels de actie alweer voor de vijfde keer organiseert. Na het grote succes van voorgaande jaren geeft Kruidvat haar klanten opnieuw de kans om tegen een stuntprijs te overnachten in een van de circa zestig Fletcher hotels. De verkoop duurt zo lang de voorraad strekt. De ervaring heeft geleerd dat de vouchers in een razend tempo de winkels uitvliegen.

“De hotelactie is inmiddels een begrip in Nederland. Het is echt iets waar onze klanten naar uit kijken omdat zij voor een spotprijs kunnen genieten van een nachtje weg in één van de 3- of 4- sterren hotels van Fletcher. De actie is de afgelopen jaren een succes gebleken, dat blijkt wel uit het feit dat we de actie al voor de vijfde keer organiseren! Om deze mijlpaal te vieren kunnen klanten een hotelvoucher kopen voor een speciale jubileumprijs van slechts 9,95 euro”, vertelt Milo Laseur, directeur Marketing van Kruidvat.

Op www.kruidvat.nl/hotelovernachting hebben klanten ruime keuze uit een van de circa zestig Fletcher hotels. De hotels zijn gelegen op de mooiste locaties in Nederland: midden in de duinen, in bourgondisch Limburg, op de Veluwe en op de prachtige Waddeneilanden. De actie geldt voor verblijf in de periode van 18 september 2012 tot en met 31 mei 2013 (inclusief feestdagen) bij één van de deelnemende hotels. Boekingen zijn op basis van een standaard tweepersoons kamer en kunnen gemaakt worden tot 28 februari 2013. Per boeking dient aan het hotel éénmalig 5 euro te worden voldaan voor reserveringskosten en toeristenbelasting. Per hotel is een deel van het totaal aantal kamers ter beschikking gesteld voor deze actie. Per persoon worden maximaal 8 hotelvouchers verstrekt en op=op.

Lees ook:Spotgoedkope hotelovernachting: hotelvouchers bij Kruidvat
Lees ook:Hotelovernachting in drie- of viersterrenhotel voor 9,95 euro
Lees ook:Stayokay speelt in op actie Kruidvat
Lees ook:Vanaf morgen bij Kruidvat: hotelovernachtingen voor slechts €11,99
Lees ook:O jee, Kruidvat gaat weer stunten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Met Kruidvat naar Fletcher hotel voor 9,95 euro per nacht

 1. Pingback: Spotgoedkope hotelovernachting: hotelvouchers bij Kruidvat | Shoppen

 2. Pingback: Kruidvat verkoopt weer hotelvouchers | Shoppen

 3. Pingback: Kruidvat gaat weer stunten met hotelovernachtingen | Shoppen

 4. johanna

  Ik wil graag weten waarom de

  REPAIR BOOST SHAMPOO weat protein keratin niet meer te koop is.

  het een prima shampoo .En als hij nog wel in de handel is.
  In welke winkel dan.ik woon in AMSTELVEEN.
  hartelijke groeten JOHANNA

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>