Duizendste sale shopVIP.com; samenwerking FashionBash

shopVIP.com viert vandaag haar duizendste sale. Ruim twintig topmerken zijn verkrijgbaar met kortingen die oplopen tot maar liefst zeventig procent. Daarnaast kondigt de site de samenwerking aan met FashionBash.

FashionBash – een initiatief van actrice Carolien Spoor – is hét mode event waar de A-merken van shopVIP.com megasales houden en BN-ers hun (designer)kleding verkopen voor het goede doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting GET IT DONE van Hanna Verboom. Een organisatie die geld en kennis inzamelt voor kleinschalige projecten.

Het event zal einde dit jaar plaatsvinden, maar gister heeft shopVIP.com de eerste items bekend gemaakt die verkocht gaan worden. Een jasje van het eigen Label13 van Marly van der Velden en Gigi Ravelli, Marc Jacobs laarzen van Jennifer Hoffman, een It-bag van Marvy Rieder, het pak dat Robert de Hoog droeg toen hij het Gouden Kalf in ontvangst mocht nemen, designer schoenen van Sanne Vogel en Carolien Spoor doneert een première jurk om maar een paar items te noemen.

Maar liefst 999 keer organiseerde shopVIP.com de afgelopen vier jaar een sale met een exclusief modemerk. De duizendste is een super sale met meer dan twintig topmerken zoals Patrizia Pepe & Missoni die hun laatste collectie tot 70% korting aanbieden. “We geven ook nog eens 1000 prijzen weg aan onze leden met de ludieke PrizeTag Game waarbij Facebookfans op zoek moeten naar hun prijzen”, aldus Bastiaan van Schaik. Wat kun je winnen? Een Vespa scooter, een trip naar New York en een jaar lang shoppen op ShopVIP.com. In totaal wordt er voor meer dan € 28.000 aan prijzen weggegeven.

Lees ook:Scoor kleding van Bekende Nederlanders en A-merken
Lees ook:Robin Knitter is Miss Shopvip!
Lees ook:shopVIP Mobile: koopjes scoren via speciale app
Lees ook:Designer Outlet Roermond heeft Privilege Club
Lees ook:Bastiaan van Schaik op zoek naar recessionista

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>