Designer Outlet Roermond heeft Privilege Club

Van Prada tot Puma en van Dolce & Gabbana tot Diesel: voor iedere shopper biedt Designer Outlet Roermond wat wils. Niet alleen voor high-end liefhebbers heeft het outlet genoeg keuze met topmerken als Armani, Burberry en Polo Ralph Lauren maar ook voor trendy streetwear met merken als Converse, Mexx, Desigual, McGregor en Gaastra is dit the place to go. In deze shops krijg je altijd al ontzettend veel korting, maar als lid van de Privilege Club krijg je nog meer…

Bijzondere extra’s speciaal voor leden van de Designer Outlet Roermond Privilege Club, zijn bijvoorbeeld het exclusieve VIP Event en het verjaardagscadeau voor 10% extra korting op alle aankopen. Diverse designer merken doen speciale aanbiedingen tijdens dit VIP Event, zo shop je alvast dé zomer hits met flinke korting. Nog geen lid van de Designer Outlet Roermond Privilege Club? Meld je dan nog voor 14 maart aanstaande aan via www.designer-outlet-roermond.com en maak ook nog kans op € 300,- cadeaubonnen.

Lees ook:Swarovski opent pop-up store in Designer Outlet Roermond
Lees ook:TAG Heuer en Closed in Designer Outlet Roermond
Lees ook:Nieuw in Designer Outlet Roermond: de Personal Shopper
Lees ook:Beste Designer Outlet in Roermond
Lees ook:Merken New Fashion Street Designer Outlet Roermond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>