Proefpakketjes echt gratis? Radar zoekt het uit…

Een proefpakketje afslankpillen bestellen en alleen de verzendkosten betalen lijkt te mooi om waar te zijn. Helaas is dat ook zo. Laboratoires Rochelle biedt een gratis proefpakketje aan zonder verdere koopverplichtingen. Maar kan je daar wel zeker van zijn?

Zorgt Laboratoires Rochelle naast het afslanken van het lichaam, ook voor het afslanken van de portemonnee? TROS Radar gaat op onderzoek uit. Daarnaast wordt in de uitzending besproken of een erfenis een meevaller is of een loden last.

Nederland 1 – 20.30 uur

Lees ook:Patricia Paay en Zalando winnen Loden Leeuw 2012
Lees ook:Drankje tegen Alzheimer van Nutricia bij TROS Radar
Lees ook:Loden leeuw kijkt winnaar zielig aan
Lees ook:Rochelle ‘rockt’ in Eindhoven; maak kans op kaartjes concert
Lees ook:Klachten over biedingssites bij TROS Radar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>