Prijsdoorbraak: Philips Lumea IPL ontharingsapparaat voor 149,99 bij Kruidvat

Ik heb op verschillende blogs al een hoop positiefs gelezen over het ontharingsapparaat Philips Lumea IPL, maar ik weet niet hoe jij er over denkt, maar ik vind 269 euro nogal een bedrag voor een ontharingsapparaat, ook al begrijp ik dat je op termijn misschien wel een behoorlijk bedrag uitspaart doordat je niet om de zoveel weken nieuwe scheermesjes hoeft te kopen. Het ontharingsapparaat werkt door middel van lichtflitsen en belooft een zijdezachte huid, acht weken lang! Voor iedereen die de Philips Lumea IPL al lange tijd wilde aanschaffen maar zich tot nu toe altijd tegen liet houden door de hoge prijs heb ik goed nieuws, want vanaf komende dinsdag is het apparaat in de aanbieding bij Kruidvat! In plaats van 269 euro betaal je maar 149,99 voor het apparaat. Hou je 120 euro over om andere leuke dingen mee te doen! Het ontharingsapparaat is ook online te krijgen bij Kruidvat, dan is het morgen al mogelijk om deze te bestellen. De aanbieding is geldig tot en met zondag 23 augustus 2015.

Lees ook:Philips wist al een jaar van gevaar Senseo
Lees ook:Het retourneren van Senseo’s is geen succes
Lees ook:Kruidvat lanceert groepsvoordeel via Facebook
Lees ook:Vanaf dinsdag bij Kruidvat: Havaianas voor maar 14,99
Lees ook:Stormloop op hotelbonnen Kruidvat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>