Ze zijn er weer: Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat voor 13,99!

Binnenkort een dagje shoppen in het weekend ergens in Nederland? En wil je daar met de trein naartoe? Kruidvat heeft weer de geweldige treinkaartjesactie, waarmee je voor slechts 13,99 op een dag in het weekend door heel Nederland reist! Dus of je nou van Maastricht naar Leeuwarden, van Groningen naar Rotterdam of een combinatie van al die steden, je betaalt slechts 13,99. En dat is zeer de moeite waard! De kaartjes zijn geldig van 10 oktober 2015 tot en met 10 januari 2016 op zaterdag en zondag. De kaartjes zijn verkrijgbaar van dinsdag 6 oktober tot en met zondag 18 oktober 2015 zolang de voorraad strekt. Kijk voor meer informatie in de folder of op www.kruidvat.nl/ns

Lees ook:Treintickets Kruidvat voor een prikkie
Lees ook:Kruidvat gaat weer stunten met treinkaartjes!
Lees ook:Goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn
Lees ook:Kruidvat treinkaartjes in alle treinen geldig
Lees ook:Goedkope treinkaartjes te koop bij Blokker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>