Eindejaarsuitkering? Op naar wintersolden in België

Krijg je een dertiende maand of een andere vorm van een eindejaarsuitkering, of heb je simpelweg nog wat te besteden aan het einde van het jaar en heb je zin om serieus te shoppen? Ga dan vanaf zaterdag 2 januari naar één van de grotere Belgische steden voor de wintersolden. Wintersolden is dé uitverkoopperiode in België waar modeliefhebbers reikhalzend naar uitkijken. Je krijgt dan de beste kortingen op onder andere kleding, tassen, schoenen en nog veel meer artikelen.

Wintersolden 2016 start dit jaar op zaterdag 2 januari. Normaliter start solden pas op 3 januari, maar dat valt dit jaar op een zondag. Men verwacht op 2 januari flinke drukte in de steden Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge. Wie met het openbaar vervoer gaat moet rekening houden met volle treinen en wie met de auto gaat moet rekening houden met volle parkeergarages.

De laatste dag van de wintersolden valt op zondag 31 januari, alleen wordt niet overal een koopzondag georganiseerd, dus in feite valt zaterdag 30 januari als laatste soldendag te zien. Op deze laatste dag zijn de kortingen het hoogst, maar de voorraad is dan natuurlijk ook al een stuk kleiner.

In Antwerpen wordt in ieder geval op zondag 3 januari een koopzondag gehouden.

Lees ook:Sale! In welke Europese steden is wanneer uitverkoop?
Lees ook:Wintersolden starten; shoptrips Antwerpen, Brugge, Brussel
Lees ook:Solden succesvol van start
Lees ook:1 juli: Sale in Antwerpen
Lees ook:Koopzondag zorgt voor rel in Lisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>