Hunkemöller Oranje babes – #hunkemollerlovesoranje

Gehuld in niets minder dan ‘lucky’ Brazilians juichen Hunkemöller babes Oranje naar de volgende ronde. Om ‘onze jongens’ extra support te bieden, is Hunkemöller met een speciale WK boot door de Amsterdamse grachten uitgerukt. Deze speciale #hunkemollerlovesoranje WK boot moet zorgen voor winst.

Op de vooravond van onze eerste WK wedstrijd draait de oranje gekte op volle toeren. Deze boot, uitgerust met modellen in sexy Goal Brazilians, hebben het Nederlandse elftal net dat beetje extra geluk gebracht. Samen met deze sexy cheerleaders hoopt Hunkemöller op geweldige overwinningen. Zie de video hier.

Vooraf hebben fans de kans gekregen om via hints te raden wat Hunkemöller tijdens deze dag in petto zou hebben. Met het gebruik van de hashtag #hunkemollerlovesoranje hebben fans geraden wat er op deze vooravond zou plaatsvinden. Een ‘lucky’ fan heeft op deze manier een plekje op de boot bemachtigd.

Ook via het Hunkemöller so me Blog is van alles te vinden over het WK; zo geeft onze eigen Nederlandse voetbalvrouw Winonah de Jong haar kijk op lingerie tijdens het WK. In een interview deelt Winonah haar stijladvies om goed voor de dag te komen. Winonah over lingerie: “Ik ben gek op mooie lingerie! Het geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen wanneer je het nodig hebt.”

Bekijk het volledige interview met Winonah via het so me Blog.

Lees ook:Fashion fever collection van Hunkemöller
Lees ook:Sylvie van der Vaart in lingerie voor Hunkemöller
Lees ook:Foto’s Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie
Lees ook:Marlies Dekkers ontwerpt lingeriesetjes voor Hunkemöller
Lees ook:Private Collection by Hunkemöller; inspiratie Fifty shades

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>