Björn Borg AW14: Flirtualreality

Björn Borg heeft gedurende de laatste 12 maanden verscheidene baanbrekende standpunten ingenomen. Zo heeft het merk zijn stem laten gelden om te huwen in naam van de liefde in India, Noord-Korea gebombardeerd met roze ondergoed en regenboog advertenties gepubliceerd in Rusland.

De volgende stap? Dit najaar gaat Björn Borg op onderzoek uit; hoe nieuwe technologie een nieuw soort liefde kan creëren.De Björn Borg AW14 campagne neemt ons mee naar New York waar we een kijkje nemen in een normale dag uit het leven van een modern trio.

Photographer: Peter Gehrke
Models: Maritza Veer & Marlon Teixeira

Lees ook:Win ontmoeting met Björn Borg en John McEnroe in NYC
Lees ook:BJörn Borg lanceert Festival ondergoedcollectie
Lees ook:Wie ontwerpt nieuwe modelijn voor Björn Borg?
Lees ook:WK-proof: rood-wit-blauwe boxer en oranje hotpants
Lees ook:Krijg jij wel genoeg?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>