Fashion fever collection van Hunkemöller

De true musthaves voor de echte fashionista’s liggen nu in de Hunkemöller winkels. De Fashion Fever collection by Hunkemöller is volgens de laatste najaar trends van 2014 ontworpen. Internationaal model Sophie Vlaming poseert voor deze campagne en heeft een exclusief interview gegeven voor het Hunkemöller so me Blog.

Director of Design Hunkemöller Zoë Price-Smith vertelt ons over de najaar trends Modern Vintage en Mystic Orient waarop de Fashion Fever collection geïnspireerd is. In het thema Modern Vintage staat het elegante silhouet met een vintage look voorop. Satijn gecombineerd met kant en strikjes creëren een charming statement. Het thema Mystic Orient combineert zwart met oranje wat helemaal van nu is. De bloemenprint maakt het helemaal af en is bangontrend. Zie de FashionFevervideovoor beide trends inclusief haar favoriete items.

De Fashion Fever collection by Hunkemöller bestaat uit lingerie sets, body’s, slipdresses, leuke pyjama setjes en de HKMX sport collectie. Deze collectie wordt aangeboden met een speciale korting exclusief voor Hunkemöller members.

Lees ook:‘Sylvie Swim Collection’ laatste collectie voor Hunkemöller
Lees ook:Hunkemöller lanceert beautylijn
Lees ook:Bodique winkels worden Hunkemöller filialen
Lees ook:Foto’s Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie
Lees ook:Wéér een nieuwe glossy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>