Esprit Bodywear met denimlook

Esprit Bodywear introduceert ‘Authentic Bodywear’, een casual denim collectie van broekjes en tops met veel aandacht voor details, zoals op vintage geïnspireerde veters en biesjes. De collectie ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook goed, dankzij de super zachte materiaalmix en platte biezen. De lijn concentreert zich vooral op katoen en bestaat uit tricot, perfect aangevuld met corsetterie. Dit illustreert meteen het essentiële verschil met andere collecties. Die bestaan voor 65% uit tricot en 35% corsetterie.

Esprit heeft na bevraging bij haar consumenten een Esprit Bodywear collectie gemaakt van absoluut eigentijdse materialen en vormen. De authentieke, verfijnde stijlen zijn combinaties van natuurlijke en unieke stoffen zoals katoen, modal, kant, en microvezels. Authentic Bodywear onderscheidt zich door een unieke combinatie te bieden van denim textuurprints, retro denim details, indigo prints, geborstelde koperen trimmings en een washed vintage algehele look en feel. Het kleurenpalet weerspiegelt de gewassen vintage texturen waaronder vervaagd indigo, off white en rustiek rood.

Authentic Bodywear biedt de perfecte basis voor je favoriete jeans. Het tricot assortiment omvat diverse broekjes zoals strings, slips, shorts en wordt aangevuld met een aantal opnieuw geïnterpreteerde tops en bh’s.

Lees ook:Ontdek nieuwste collectie van Goosecraft
Lees ook:Stijlvolle vakantielook met Versace’s H&M cruisecollectie
Lees ook:Esprit lanceert vakantiegadgets
Lees ook:Esprit Men lanceert volgende maand spijkerbroeken
Lees ook:Doutzen Kroes showt de nieuwe Repeat collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>