Maak kennis met Pretty Wild Lingerie SS15

Kennen jullie Pretty Wild Lingerie al? Zowel de SS15 als Classic Line zien er geweldig uit. Valentijn komt er volgende maand natuurlijk ook weer aan… Misschien tijd om een leuk setje aan te schaffen en je partner zo te verrassen? Of natuurlijk als cadeautip voor de meelezende heren.

Lees ook:De derde is gratis
Lees ook:Komt een man in de lingeriewinkel…
Lees ook:Huishoudelijke mededeling: Bente is geboren!
Lees ook:Vrouwen willen lingerie, mannen durven het niet te geven
Lees ook:Een echt prinsessensetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>