Lingeriemerk Carriwell start campagne #carriwellrealmums

Heb je onlangs mijn reviews over het borstvoedingsnachthemd en de nachtbh van Carriwell gelezen? Dan zul je ongetwijfeld weten dat ik fan ben van dit merk! De nieuwe campagne van Carriwell staat me dan ook wel aan. Het lingeriemerk start de campagne #carriwellrealmums, waar veel (aanstaande) moeder zich in zullen herkennen. Voor de campagne maakt het merk gebruik van échte vrouwen, en geen topmodellen. Echte vrouwen, die behoefte hebben aan ondersteunende, praktische, maar mooie lingerie tijdens de zwangerschap en daarna.

Carriwell deed eerder dit jaar een oproep op Facebook voor moeders die mee wilden werken aan een fotoshoot. De resultaten mogen er zeker zijn, want de dames in de comfortabele zwangerschapsbasics zien er werkelijk fantastisch uit! Eén van hen, Yeal, was ten tijde van de fotoshoot zwanger van een tweeling en tevens moeder van de driejarige Colin. Dit vertelt zij er over: ‘Ik voelde me tijdens de fotoshoot zo mooi, écht een model! Het was heel leuk om te doen! Met andere moeders op de set had ik direct een klik, ze waren net als ik: druk met werk en kinderen. We hebben nog wat handige tips en trucs uitgewisseld. Heel nuttig!’

Met de campagne #carriwellrealmums wil Carriwell laten zien dat vrouwen trots mogen zijn op hun zwangere lijf!

Carriwell is een Deens merk dat sinds 1996 lingerie voor tijdens en na de zwangerschap ontwerpen. Zo hebben zij buikbanden, voedingsbh’s, zwangerschapsslips, sluitlakens en nog veel meer kledingstukken van een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs in het assortiment.

Carriwell is in Nederland onder andere verkrijgbaar bij www.prettymum.nl.

Lees ook:Nederlandse moeders wereldwijd model voor Cake Lingerie
Lees ook:You! Lingerie voor zwangere en voedende vrouwen
Lees ook:Carriwell introduceert ondersteunende buikband voor zwangere vrouwen
Lees ook:‘s Nachts voeden zonder gedoe met Carriwell Voedingsnachthemd
Lees ook:Moeder gaat mee shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>