‘Sylvie Swim Collection’ laatste collectie voor Hunkemöller

Vrijdag aanstaande wordt de ‘Sylvie Swim Collection’ van Hunkemöller in samenwerking met Sylvie Meis gelanceerd. Deze collectie is de laatste collectie die La Meis samen met de lingeriegigant uitbrengt, zo maakt ze bekend tijdens een boekpresentatie van Hunkemöller in Hamburg. Meis vertelde dat ze zich in de toekomst graag verder wil blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en zichzelf daarom meer dan ooit te willen wijden aan eigen projecten. ‘Dit is het juiste moment. Ik kijk erg uit naar alles dat komen gaat en ik wil Hunkemöller bedanken voor een goede en succesvolle samenwerking.’

Boek met mooiste beelden van Sylvie

Sylvie Meis was sinds 2012 succesvol het gezicht van de Nederlandse lingerieketen. Er kwamen niet alleen lingerielijnen op de markt, maar ook geuren en zwemkleding. Als afsluiter van de samenwerking is er nu het boek ‘Hunkemöller loves Sylvie’ gepresenteerd. In dit boek staan de mooiste beelden uit de afgelopen vier jaar.

Collectie van 2013

Lees ook:Foto’s Sylvie van der Vaart in Hunkemöller lingerie
Lees ook:Sylvie Meis al klaar voor kerst
Lees ook:Sylvie van der Vaart in lingerie voor Hunkemöller
Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller bikini
Lees ook:Partycollectie schoenen van Sylvie Meis bij vanHaren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>