De nieuwste van Fatboy: Mètahlowski

Er zijn maar weinig huishoudens die geen Fatboy in huis hebben. De Original is met zijn afmeting van 140×180 behalve een leuke zitzak, ook een handige logeermatras. Mensen met wat minder woonruimte hebben altijd nog wel plaats voor een Point poefje. En voor baasjes die alleen het aller-hipste voor hun huisdier willen, is er een Doggie lounche en de Catbag. Zoals je ziet: genoeg keuze. Toch kwam Fatboy onlangs met de Mètahlowski. Iets waar wij als bling-bling liefhebbers heel blij mee zijn…

Kunst & Kitsch
De Mètahlowski is namelijk een hele chique uitvoering van de Fatboy Original. In plaats van in de welbekende Fatboy (basis)kleuren en prints, bestaat de Mètahlowski uit vier sexy, metallic stoffen: twee mannelijke kleuren, Titano & Bronzo en twee verleidelijke, Goldi & Silvi, voor de vrouwen. Kunst én kitsch tegelijk!

Italiaans
Deze zitzakken van Italiaanse zachte, kwaliteitsstof, staan echt prachtig in een klassiek en/of modern interieur. Precies waar wij zo dol op zijn. Wij lieten er daarom dan ook meteen één thuis bezorgen. Oké, we geven toe dat 299 euro wel even slikken was. Maar it’s worth every penny!
Want zeg nou zelf: Waar koop je tegenwoordig nou voor dat geld nog een designklassieker?

Geshopt bij: NonPlusUltra
Prijs: €299.-
Zie ook:
Fatboy.nl

Lees ook:Fatboy lanceert Non Flying Carpet
Lees ook:Ouderwetse klasse in nieuwe Fatboy collectie
Lees ook:Reclame van de Week: Op de bank met Georgina Verbaan
Lees ook:Zippo Original Men; geurtje in bekende aansteker
Lees ook:Gemakkelijk ontspannen met zitzakken van Ikwilzitzakken.nl

Geen reacties // Reageer