Shop design meubels online

Recent is de nieuwe webshop Designmeubelsonline.nl gestart met de online verkoop van design meubels en woonaccessoires. De webshop voert een breed woondesign assortiment; van eetkamerstoelen en zitbanken tot aan design verlichting en woonaccessoires. In het assortiment zijn meubels van bekende designmerken vertegenwoordigd, zoals Kartell, Moooi, Designonstock.com, FLOS en Linteloo.

Designmeubelsonline.nl heeft als doel het aanbieden van een verscheidenheid aan producten, waarbij designklassiekers worden afgewisseld met trendy design artikelen. Dit alles zonder dat iemand het gevoel heeft de weg kwijt te raken in het aanbod. Designmeubelsonline.nl streeft ernaar de collectie actueel te houden, om de bezoeker in een korte tijd goed te laten zien welke designtoppers er beschikbaar zijn.

Lees ook:Kruidvat breidt webshop uit met duizenden artikelen
Lees ook:Trendhopper Trend & Design Testdagen
Lees ook:Bijenkorf opent eindelijk een webshop
Lees ook:Alles voor je woning – nu ook online
Lees ook:Wooncadeaus bij Oxo Woonwinkel Den Bosch

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shop design meubels online

  1. Elien

    speciaal…
    x

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>