Sensa di Lusso lanceert duurzaam bedtextiel

In een tijd waarin het belangrijk is om goede ecologische keuzes te maken, wil Sensa di Lusso haar steentje bijdragen voor een meer ecologische en duurzame wereld. Onlangs opende zij haar webshop waar je terecht kunt voor beddengoed en woontextiel gemaakt van duurzame materialen.

Voor haar collectie maakt Sensa di Lusso gebruik van de nieuwste eco-stoffen bamboe en tencel. Onze producten zijn anti-bacterieel en hypo-allergeen. Dat komt omdat ze nooit in aanraking zijn geweest met chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Dit in tegenstelling tot de katoenteelt dat erg belastend is voor het milieu omdat er veel water, pesticiden en kunstmest wordt gebruikt. Vanwege de antibacteriële eigenschappen en de zachte structuur zijn bamboe en tencel de ideale stoffen voor mensen met een gevoelige huid of allergieën.

Naast het hebben van een heerlijk zacht gevoel, zijn de gebruikte materialen temperatuurregulerend (warm in de winter, koel in de zomer) en laten je huid ademen, waardoor je je de hele nacht comfortabel voelt. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de tijdloze, stijlvolle ontwerpen. Het assortiment bestaat momenteel uit een unieke collectie dekbedovertrekken, (hoes)lakens, plaids & woonkussens.

www.sensadilusso.nl

Lees ook:Bijenkorf lanceert duurzaam huismerk
Lees ook:Grolsch rijdt koelkasten met koel bier door Nederland
Lees ook:Duurzame mode bij H&M
Lees ook:Odd molly deze winter lekker wolly
Lees ook:Nieuwe collectie wollen items van Year

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>