Zelfgemaakte poster aan de muur met Zelfkaartjes.nl

De bladen en pinterest staan er vol mee, prachtige spreuken en posters. Maak de allermooiste posters nu gewoon zelf op Zelfkaartjes.nl. Een mooi tekst of kerst- of nieuwjaarswens, de poster is geheel in eigen stijl. Een woordenwolk of collage met foto’s van bijzondere momenten maakt de poster een persoonlijk cadeau. Ga online heel eenvoudig zelf aan de slag om de perfecte poster te creëren.

Met verschillende illustraties, zoals bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst een poster ontwerpen. Dat is het idee. Er is keuze uit allerlei dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Kies zelf het lettertype van de tekst en een achtergrondkleur. Een eventuele eigen foto, maakt de poster nog persoonlijker.

Geen inspiratie?
Even geen inspiratie? Maak dan gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de woonkamer of misschien wel op kantoor, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met maskingtape. Een uniek cadeau of leuk voor jezelf. Het formaat van de poster is 30×40 cm.

Kaartjes en uitnodigingen
Zelfkaartjes.nl biedt vanaf vorig jaar al de mogelijkheid om zelf geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen te maken. Origineel, persoonlijk en snel klaar. Bepaal zelf de illustraties, kleuren en stijlen en de kaart krijgt een heel eigen karakter. Voor iedereen is er wel iets te vinden in de uitgebreide beeldbank van Zelfkaartjes.nl. Behalve enkele en dubbele kaarten, zijn er drieluiken en vierluiken, evenals verschillende papiersoorten om uit te kiezen. Voor elk bijzonder moment, zoals geboorte, een huwelijk of Kerst, is er volop keuze.

Ga snel aan de slag op www.zelfkaartjes.nl.

Lees ook:T-shirt bedrukken yoursurprise.nl
Lees ook:Heb jij misschien een sexy man voor mij?
Lees ook:HEMA lanceert 3D geprinte producten
Lees ook:ADV: Bij Poobies maak je zelf de leukste kerstkaarten!
Lees ook:Vrolijke verlichting voor donkere dagen bij Klein & Fijn

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zelfgemaakte poster aan de muur met Zelfkaartjes.nl

  1. Pingback: Bangerrace met trouwauto | Het huwelijk en de bruiloft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>